Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Te afli aici:
Inapoi la:

Afișarea prețurilor pentru produse


Acest preț este recomandat de către furnizorul sau producatorul produsului.
Acesta este prețul recomandat de furnizor ca fiind prețul final al produselor de vanzare. Furnizorul poate fi, de exemplu, producătorul sau distribuitorul produselor.


Prețul recomandat de furnizor străin. 
În cazul în care prețul provine de la un furnizor extern, acest preț este convertit dintr-o altă monedă a unui stat membru UE sau dintr-o altă monedă a unei țări terțe la cursul valutar în vigoare la data actualizării.


Prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani. 
Acesta este prețul maxim pe care produsul l-a atins la Autobon în ultimii doi ani. Este un punct de referință util pentru clienții noștri, pentru a-i proteja de promoțiile înșelătoare sau induse în mod artificial.
În cazurile în care afișăm prețul recomandat de furnizor, prețul recomandat de furnizor convertit dintr-o monedă străină sau prețul maxim la care am vândut produsul în ultimii doi ani, afișăm, de asemenea, diferența procentuală față de prețul actual, la care ne referim ca fiind avantajul de cumpărare a produsului.


Cel mai mic preț la care s-a vândut produsul în ultima lună.
Acesta este cel mai mic preț posibil la care ați fi putut cumpăra produsul de la Autobon în ultimele 30 de zile înainte de a intra la promoție/lichidare de stoc. Este posibil ca produsul pentru care afișăm acest preț să fi fost inclus și într-o campanie în care s-a aplicat un voucher de reducere în perioada anterioară.