Te afli aici: Producator Continental

tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Dacă principalii producători de autovehicule au încredere în noi, poți avea și tu.

Producătorii de autoturisme folosesc doar anvelope conforme cu cele mai înalte standarde de calitate. Noi ne asigurăm că anvelopele Continental le ating pe toate. De la viteze mari la frânarea pe carosabil ud sau uscat, manevrabilitate, confort și nivel de zgomot până la randament kilometric: inginerii noștri fac peste 100 de teste diferite pentru a se asigura că anvelopa se potrivește cu vehiculul - chiar dacă e mașină sport sau furgonetă.


Ca rezultat, Continental este unul dintre principalii furnizori de echipament original pentru producătorii de autovehicule din întreaga lume: una din trei maşini din Europa este livrată primului client cu anvelope Continental. Aceasta ne face prima alegere între producătorii de autoturisme din Europa și suntem mândri.

anvelope continental
Continental obține rezultate de top la testul realizat pe anvelope de vară în anul 2021 de principalele cluburi auto.

Continental PremiumContact 6 a sărbătorit două locuri obținute pe podium la cel mai nou test comparativ pentru anvelope de vară, realizat de clubul auto ADAC din Germania, ÖAMTC din Austria și TCS din Elveția (www.adac.de, www.oeamtc.at, www.tcs.ch). Atât ADAC, cât și ÖAMTC au acordat anvelopei un impresionant punctaj 2,2.


Testul a implicat 15 anvelope de vară de dimensiunea 205/55 R16 V și a atras laude de la echipa ADAC: „Continental PremiumContact 6 s-a situat printre cele mai bune anvelope la frânarea pe suprafețe uscate.Această anvelopă a permis ca mașina de test să fie pilotată în principal cu mare precizie și a oferit o bună performanță. De asemenea, dintre toate anvelopele testate, anvelopa Continental a obținut cele mai bune rezultate pe carosabil umed."

Anvelopele Continental all-season primesc cel mai bun calificativ de la AutoBild

Pe scurt, echipa AutoBild a menționat următoarele despre anvelopele Continental all-season: „Caracteristici ideale de rulare pe zăpadă și pe pista umedă, manevrabilitate dinamică în condiții de umezeală cu comportament precis de ghidare, rezerve de siguranță la acvaplanare, kilometraj normal”.


Redacția a testat cele 31 de candidate, în primul rând în ceea ce privește distanța de frânare pe carosabilul umed și uscat, iar cele mai bune 10 modele din cadrul acestui test au fost incluse în cursa finală.

Setăm standardele la standarde.

Înainte de intrarea în producție a oricărui produs Continental, acesta e testat intensiv. Teste noi, dar și dovedite garantează conformitatea.


Continental folosește metode tot mai avansate de testare pentru a oferi produse optime și mature.


Pe tot parcursul anului, noi demonstrăm mereu ca nu există limite la testele noastre din locaţiile din SUA, Noua Zeelandă, Suedia, Spania, şi nu în ultimul rând la propriul nostru circuit de teste din Hanovra, denumit Contidrom – care este şi un circuit foarte căutat pentru testele efectuate de experţii independenţi.

Nu dorim altceva decât excelență.

Încă de la fondare, din 1871, Continental are un singur scop: să aducem siguranță pe șosele fără a compromite confortul și plăcerea de a șofa.

De la prima anvelopă de automobile din lume, cu bandă de rulare cu profil, până la anvelope inteligente pentru autovehicule autonome, de la cauciuc natural și sintetic până la anvelope realizate din păpădie, am forțat limitele mobilității în permanență.

Totodata, Continental este unul din principalii furnizori ai industriei auto, iar în timp ce tu citești asta, aproximativ 240.000 de angajați pricepuți din aproape 60 de țări lucrează pentru a atinge acest obiectiv. Toți muncesc în medii diferite cu o viziune unică: mobilitatea să fie mai sigură, sustenabilă și interconectată. Pe măsură ce mașinile devin tot mai inteligente, cele trei divizii ale noastre, Autonomous Mobility and Safety, Vehicle Networking and Information și Vitesco Technologies muncesc împreună cu noi pentru a oferi o experință optimă la volan. Începând cu siguranța activă și pasivă, managementul informațiilor și al combustibilului până la "ochii șoferului", Continental acoperă toate aspectele legate de condusul unei mașini - și poate într-o zi o va face să conducă singură.

continental logo emblem
Best offers | Anvelope de top
 • livrare in mai putin de 24/48 ore

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare rapida

  Ridicare rapida
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta de calitate

  Consultanță
  de calitate

 • garantie 3 ani

  Garanție 3 ani

Clientii apreciaza produsele
prezente pe autobon.ro

9.3 / 10*
 • 94.7%
 • 4.5%
 • 0.8%
Spuneti-ne
parerea pe

*din 4208 de recenzii