Te afli aici: Producator Pirelli

tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

The Perfect Fit

Pirelli a fost fondată în 1872 în Milano de Giovanni Battista Pirelli. Pirelli a inceput inițial cu cauciuc și procese conexe. Compania obișnuia să facă echipamente pentru scufundări (un tip special de mașină de respirație subacvatică).Activitățile Pirelli se concentrează încă pe construirea de anvelope și cabluri (pentru energie și telecomunicații). În 2005, Pirelli și-a vândut divizia de cablu către Goldman Sachs, care a schimbat numele noului grup în Prysmian.

În anii 1950, Alberto Pirelli a construit celebrul zgârie-nori Milanez. Se află în aceeași zonă cu prima fabrică Pirelli din secolul al XIX-lea.

În 1974, Pirelli a inventat anvelopa radială largă. Acest lucru a fost la cererea echipei de curse de raliuri Lancia. Aveau nevoie de o anvelopă suficient de puternică pentru noul lor Stratos.

Mai târziu, Porsche a început să folosească aceleași anvelope cu Porsche 911 Turbo.

Astăzi, anvelopele Pirelli sunt încă standardul în mașinile sport și de curse.

pirelli history
Avantajele produsului

Powergy™ face parte din noua linie de vara Pirelli pentru autoturisme și SUV-uri. Reprezintă alegerea inteligentă a conducătorilor auto interesați de siguranța și performanțe "verzi", datorită impactului ecologic redus.


Cu frânare și aderență pe ud performante, Powergy™ furnizează o manevrabilitate precisă în orice condiții de drum reducând riscul de acvaplanare. Rezistența de rulare scazută asigură un consum redus de combustibil și un confort sporit.


Caracteristici tehnice

Crestături specifice în banda de rulare: crestăturile specifice ating suprafața de rulare în mod progresiv. Zgomot redus și confort crescut.

Alinierea canelurilor înguste: ajută la evacuarea apei. Reduce riscul de acvaplanare.

Canalele centrale largi: capacitate crescută de evacuare a apei. Îmbunătățește manevrabilitatea pe ud & reduce acvaplanarea.

Blocuri centrale cu densitate mare: crește rigiditatea anvelopei. Zgomot redus, uzură redusă și uniformă, manevrabilitate pe uscat & frânare îmbunătățită.

Mix de cauciuc cu polimeri pentru performanță: echilibrul perfect între performanțele pe uscat & ud și un bun randament kilometric.Pentru sezonul 2021 Formula 1 ®, Pirelli va prezenta o nouă gamă de anvelope, cu cinci compuși slick și trei culori pentru fiecare cursă.

P Zero alb tare, P Zero galben mediu și P Zero roșu moale.


Tot anul acesta, fiecărui compus i se va atribui un cod numeric, mai degrabă decât o atribuire permanentă a culorii. Gama va fi numerotată de la C1 la C5, C1 fiind cel mai greu și C5 cel mai moale. Compușii sunt aceiași cu cei introduși anul trecut, care au fost proiectați pentru a oferi o consistență mai mare pe parcursul unei perioade.Cu toate acestea, există o nouă construcție menită să sporească rezistența și durabilitatea, permițând ca anvelopele să funcționeze la o presiune mai mică. Mașinile din 2021 vor avea ceva mai puțină novoie de forță comparativ cu anul acesta, dar experiența din trecut a arătat că echipele compensează rapid orice deficite - astfel încât performanța este probabil să fie comparabilă, dacă nu chiar mai rapidă, decât în 2020. Gama include și două opțiuni ude. : Anvelope intermediare Cinturato Green și Cinturato Blue complet umede.

 CINTURATO ™ ALL SEASON SF 2

Liniște sufletească și siguranță pe tot parcursul anului


Noul CINTURATO ™ ALL SEASON SF 2 este alegerea ideală pentru șoferii care caută o soluție inovatoare de mobilitate. Noua generație All Season 3 Peak Mountain Snowflake (3PMSF) a fost proiectată pentru a obține performanțe îmbunătățite ale produsului atât în condiții urbane, cât și în condiții de turism, cu un accent special pe kilometraj și siguranță în toate condițiile meteorologice. Marcajul 3PMSF garantează o utilizare perfectă atât vara cât și iarna, în conformitate cu legislația locală (unde se aplică acestea), astfel încât nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea sezonieră a anvelopelor. Cu CINTURATO ™ ALL SEASON SF 2 vă veți bucura de o experiență de condus premium, confortabilă și sigură pe tot parcursul anului. De asemenea, este disponibil (în dimensiuni selectate) cu tehnologie de mobilitate extinsă: Seal Inside ™ și Run Flat ™.

 
Best offers | Anvelope de top
 • livrare in mai putin de 24/48 ore

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare rapida

  Ridicare rapida
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta de calitate

  Consultanță
  de calitate

 • garantie 3 ani

  Garanție 3 ani

Clientii apreciaza produsele
prezente pe autobon.ro

9.3 / 10*
 • 94.7%
 • 4.5%
 • 0.8%
Spuneti-ne
parerea pe

*din 4208 de recenzii