Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Cautare JANTE

Te afli aici:
Te afli aici:

Anvelope Continental

ContiEcoContact 3 MO 185/65 R15 88T

391,00 Lei 278,99Lei
-28%
4 anvelope
cumparate
Cadou
LEGO
În stoc, 7 bucăți
Livrare imediată
Set 4 anvelope
1115,96LeiNu dorim altceva decât excelență.

Încă de la fondare, din 1871, Continental are un singur scop: să aducem siguranță pe șosele fără a compromite confortul și plăcerea de a șofa.
 
De la prima anvelopă de automobile din lume, cu bandă de rulare cu profil, până la anvelope inteligente pentru autovehicule autonome, de la cauciuc natural și sintetic până la anvelope realizate din păpădie, am forțat limitele mobilității în permanență. Timp de 150 de ani am dezvoltat produse inovatoare, sigure și durabile pentru clienții noștri - și nu avem nicio intenție să ne oprim. Chiar și acum, când facem o trecere în revistă a istoriei noastre, gândurile ne zboară către drumul care ne așteaptă. Pe măsură ce această călătorie interesantă continuă, vă invităm să ne însoțiți pentru a modela viitorul mobilității - împreună. Pentru că ziua de mâine va fi așa cum o facem noi. De aceea Continental este alegerea corectă pentru mașina ta.
 
Învățăm din trecut, ne gândim la viitor.
Ingineria germană a devenit legendară. Fiind inventatorii primului profil din lume, Continental caută să dovedească spiritul inovator cu fiecare produs. Centrul experienței noastre în inginerie se găsește în Hanovra, Germania.
Centrul de cercetare împreună cu renumitul circuit internațional pentru teste Contidrom, ajută peste 1000 de oameni de știință, ingineri și dezvoltatori peste tot în lume. Și fiecare test are un singur scop: să facem șofatul mai sigur. Toate acestea, bineînțeles, la cele mai înalte standarde germane - de 150 de ani și vom continua.
 
Ne uităm înainte și mult înainte.
Continental a dezvoltat deja multe tehnologii pentru un șofat mai sigur și mai confortabil. Acum depinde de noi să modelăm viitorul autovehiculelor.
Continental este unul din principalii furnizori ai industriei auto, iar în timp ce tu citești asta, aproximativ 240.000 de angajați pricepuți din aproape 60 de țări lucrează pentru a atinge acest obiectiv. Toți muncesc în medii diferite cu o viziune unică: mobilitatea să fie mai sigură, sustenabilă și interconectată. Pe măsură ce mașinile devin tot mai inteligente, cele trei divizii ale noastre, Autonomous Mobility and Safety, Vehicle Networking and Information și Vitesco Technologies muncesc împreună cu noi pentru a oferi o experință optimă la volan. Începând cu siguranța activă și pasivă, managementul informațiilor și al combustibilului până la "ochii șoferului", Continental acoperă toate aspectele legate de condusul unei mașini - și poate într-o zi o va face să conducă singură.

Specificații

Marca
Tip

Anvelope de vară

Model CONTIECOCONTACT 3
Latime 185
Inaltime 65
Diametru R15
Indice sarcina 88
Indice viteza T

Noua Eticheta Europeana la anvelope

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 5 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1000 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 5 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

 • Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • Combustibil economisit

  34,5 L
 • Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg
D
D
481418
C1
CONTINENTAL
185/65 R15 88 T
70
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

2,6m
D
D
481418
C1
CONTINENTAL
185/65 R15 88 T
70
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • 1 linie neagra

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • 2 linii negre

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • 3 linii negre

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

D
D
481418
C1
CONTINENTAL
185/65 R15 88 T
70
ABC

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

(0 păreri)
 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Fii primul care evalueaza acest produs:

Nota ta:

"Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii."

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • Ridicare rapidă
  din locații

 • Plată 100%
  securizată

 • Consultanță
  de calitate

 • Garanție 3 ani