close
tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Anvelopă allseason Landsail

4-seasons 245/45 R18 100Y

9999,00Lei
 
stoc Indisponibil
livrareLivrare imediată
 • prdicon1
 • prdicon1
 • prdicon2
 • prdicon3
 • prdicon4
 • prdicon5
 • prdicon6

Landsail - Performanță și Siguranță În Toate Anotimpurile
Lansată pe piață cu mândrie, gama de anvelope Landsail All Season reprezintă un standard înalt de performanță și inovație. Fie că te afli în mijlocul unui sezon fierbinte de vară sau în mijlocul iernii cu temperaturi scăzute, aceste anvelope au fost proiectate pentru a face față cu brio tuturor condițiilor meteorologice.

Tehnologie de Vârf
Anvelopele Landsail All Season împărtășesc aceeași tehnologie de vârf care a făcut din marca Landsail un nume respectat în industria anvelopelor auto. Compusul special de cauciuc cu silice păstrează elasticitatea chiar și la temperaturi extrem de scăzute, asigurându-se că anvelopele rămân flexibile și aderența rămâne constantă. Aceasta este o caracteristică crucială pentru siguranța ta pe drumuri umede și înghețate.

Designul Avansat al Benzii de Rulare
Banda de rulare a anvelopelor Landsail All Season este rezultatul unui proces de dezvoltare meticulos. Cu numeroase caneluri și trape diagonale, această bandă de rulare inteligent concepută permite o dispersie rapidă a zăpezii și a apei. Acest lucru traduce într-o aderență maximă și reducerea semnificativă a riscului de acvaplanare. Când vine vorba de siguranță, lungimea distanței de frânare pe suprafețe cu zăpadă sau umede poate face diferența, iar anvelopele Landsail o fac în mod excelent.

Aderență și Control În Toate Condițiile:
Fiecare șofer știe că aderența și controlul sunt vitale pentru o experiență de conducere sigură. Anvelopele Landsail All Season oferă mai mult decât atât. Pe suprafețe înzăpezite sau umede, aceste anvelope aduc un plus de aderență și control, astfel încât să te simți în siguranță și în controlul complet al vehiculului tău. Indiferent de condițiile pe care le întâlnești pe drum, aceste anvelope te ajută să simți că ai mereu un partener de încredere.

O Senzație de Siguranță:
Landsail All Season nu este doar un set de anvelope; este o promisiune de siguranță și performanță în fiecare călătorie. Fie că te afli într-un oraș aglomerat sau pe un drum montan împădurit, aceste anvelope sunt partenerul tău de încredere pentru a-ți oferi o senzație de siguranță pe care o poți simți în fiecare viraj, frânare și accelerare.

Cu anvelopele Landsail All Season, poți să te bazezi pe performanță și siguranță în orice condiții. Alege Landsail și transformă fiecare călătorie într-o experiență sigură și plină de încredere.

Specificații

Marca Landsail
Tip

Anvelope toate anotimpurile

Anvelope Ranforsat

Model 4-SEASONS
Latime 245
Inaltime 45
Diametru R18
Indice sarcina 100
Indice viteza Y

Proprietăți anvelopă

•  Dimensiunile anvelopei sunt 245/45 R18

•  Anvelopa se pretează tuturor anotimpurilor, atât cald cât și rece (anvelopă allseason) și este destinată autoturismelor

•  Clasa de eficiență a consumului de carburant este C

•  Clasa de aderență pentru suprafețe umede a anvelopei este B

•  Indicele de zgomot al anvelopei este de 72 dB

•  Indicele de viteză Y specifică faptul că anvelopa poate rula cu o viteză de 300 km/h în condiții de siguranță

•  Indicele de încărcare 100 reprezintă încărcarea maximă admisă - 800 kg pe roată

Informații utile anvelopă

Modelul 4-seasons cu dimensiunile 245/45 R18 100Y al producătorului Landsail este o anvelopă all season, fiind destinată utilizării pe parcursul întregului an. Soluția hibrid îmbină cele mai bune caracteristici ale modelelor de anvelope specifice pentru vară și iarnă oferind siguranță și control. Anvelopele all season sunt conforme cu legislația și sunt marcate cu toate simbolurile specifice.

Noua Etichetă
Europeană

 • tabicon1
 • tabicon2
 • tabicon3

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 7 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1400 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 7 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

rating evaluare
C
B
550359
C1
LANDSAIL
245/45 R18 100 Y XL
72
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

nivel franare
2,6m
rating
C
B
550359
C1
LANDSAIL
245/45 R18 100 Y XL
72
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • zgomot nivel 1
  1 linie

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 2
  2 linii

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 3
  3 linii

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

rating
C
B
550359
C1
LANDSAIL
245/45 R18 100 Y XL
72
ABC
 • consum 1

  Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • consum 2

  Combustibil economisit

  34,5 L
 • consum 3

  Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg

Autobon susține condusul eficient

A conduce eficient înseamnă a avea conduce în condiții de siguranță rutieră sporită, având un consum economic de combustibil. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să luați în considerare câteva sfaturi:

•  Condusul ecologic - familiarizarea cu noțiuni de condus ecologic (precum utilizarea limitată a sistemelor auxiliare, planificarea traseului, pornirea motorului fără a-l accelera, etc) reduce semnificativ consumul de combustibil

•  Verificarea periodică a presiunii în anvelope - presiunea neuniformă crește consumul de combustibil și afectează capacitatea de frânare

•  Verificarea periodică a semnelor de uzură - uzură neuniformă crește consumul de combustibil și scurtează durata de viață a anvelopelor

•  Respectarea recomandărilor de întreținere ale vehiculului în conformitate cu specificațiile producătorului

•  Transportul regulat de obiecte neesențiale - greutatea suplimentară va crește consumul de combustibil

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
5 din 8 păreri
 • 5
  (7)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (1)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Evaluează acest produs:

Nota ta:

Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • atv
  Irimia Radu
  3 Mar 2024

  .

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_ns_big
  • star_ns_big
  • star_ns_big
  • Automobil: N/A N/A

  Daca ar fi fost toate 4 acelasi dot 5 *, asa 3 tot 2024 si 1 dot 2023, din acest motiv 2 *

  Semnalează un abuz
 • atv
  Nicu
  5 Oct 2022

  Totul a decurs cum trebuie

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: N/A N/A

  Sunt multumit, am facut comanda, am fost sunat ulterior de dansii pentru ca nu erau pe stoc, am stabilit alta data, coletul a ajuns, sunt marimea pe care am cerut-o, nu am ce sa bag de vina. O zi faina!

  Semnalează un abuz
 • atv
  Calin
  3 Oct 2022

  De cand am descoperit acest brand, doar Landsail folosesc

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Volkswagen Tiguan
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Cand mi-am achizitionat masina pe care o folosesc acum din Germania, am luat decizia sa-mi schimb anvelopele. Pentru ca era destul de deranjant pentru mine sa tot schimb anvelope de iarna cu cele de vara si invers, am luat decizia de a achizitiona ALL SEASON. Dupa un research temeinic, am ajus la concluzia ca acestea sunt cele potrivite si ca raport calitate-pret. Prin urmare am achizitionat 4 bucati acum 3 ani. Azi dupa 3 ani de folosire si peste 80.000 de KM parcursi, mi-am comandat din nou pentru ca am fost multumit. De mentionat ca le-am folosit si in conditii extreme - ninsoare abundenta, ploi si soare si nisip si s-au comportat fără reproș.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Mihai
  28 Sep 2022

  cumparate

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Hyundai Coupe
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  super ok pret calitate , testate si pe zapada si vara 40gr in limita bunului simt

  Semnalează un abuz
 • atv
  Eduard
  4 Iul 2022

  Bune

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Opel Astra OPC
  • Utilizare: Oras
  • Tip Condus: Normal

  Sunt bune, raport preț-calitate bun

  Semnalează un abuz
 • Arata mai multe
 • livrare

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare

  Ridicare rapidă
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta

  Consultanță
  de calitate

 • garantie

  Garanție 3 ani