close
tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Anvelopă de iarnă Michelin

Alpin 6 185/65 R15 88T

379,99Lei
 
stoc În stoc, peste 12 bucăți
livrareLivrare imediată
 • prdicon1
 • prdicon2
 • prdicon3
 • prdicon4
 • prdicon5
 • prdicon6
Set 4 anvelope
1519,96Lei
Michelin Guarantee Plus

La fiecare achiziție de patru anvelope MICHELIN pentru vehiculul dvs. de la Autobon, beneficiezi de programul Michelin GUARANTEE PLUS, care asigură înlocuirea completă unui număr de maximum două anvelope, pentru daune provocate în timpul aceluiași eveniment și care nu pot fi reparate.

Mecanism: Trebuie să vă înregistrați pe acest site https://ro.plus.michelin.eu în termen de cel mult 30 de zile de la data achiziției și să păstrați factura si/sau bonul fiscal și orice alte formulare pe care le-ați primit de la Autobon.

Programul se derulează pe o perioadă de 12 luni de la data achiziționării anvelopelor. Include toate anvelopele MICHELIN pentru autoturisme și vehicule 4X4 utilizate pe drumurile publice, echipate cu plăcuțe de inmatriculare din spațiul UE.

Michelin Alpin 6
 
 

Anvelopă de iarnă MICHELIN Alpin 6

MICHELIN Alpin 6 este anvelopa de iarnă de ultimă generație, concepută pentru siguranță în condiții severe de condus de iarnă. Dispunând de tehnologii MICHELIN EverWinterGrip, această anvelopă oferă frânare, accelerație și tracțiune atunci când conduceți pe zăpadă, de la primul până la ultimul mile. Beneficiază de cea mai bună longevitate, astfel încât să puteți conduce cu încredere în fiecare zi la serviciu și în călătorii lungi de iarnă, indiferent de condiții. Indicatorul inovator de uzură al benzii de rulare de la MICHELIN vă oferă o modalitate simplă și convenabilă de a anticipa înlocuirea anvelopei dvs. de iarnă - menținându-vă dumneavoastră și pasagerii în siguranță.
Având calități sporite pe drumuri acoperite de zăpadă, această anvelopă certificată cu 3PMSF asiguă frânarea și tracțiunea pe carosabilul umed. Banda de rulare este realizată dintr-un compus termic adaptabil la variațiile de temperatură ale drumului. Tehnologia V-Ramp maximizează contactul cu carosabilul, asigurând o frânare performantă pe carosabilul umed datorită șanțurilor în forma de V concepute pentru scurgerea apei.   
 

Oferă siguranță făcută să reziste în condiții severe de iarnă.

Cumparați cea mai recentă generație MICHELIN Alpin 6 pentru siguranță, făcută pentru a rezista în condiții severe de condus de iarnă. Conceput pentru cea mai bună longevitate și având indicatorul util de uzură a benzii de rulare MICHELIN, puteți conduce fără compromisuri datorită tehnologiei dezvoltate pentru frânare, aderență și accelerare pe zăpadă de la primul până la ultimul kilometru.Montaiți-vă MICHELIN Alpin 6 și porniți la drum cu încredere în această iarnă.

 
Michelin Alpin 6
 

Proiectat pentru frânare și tracțiune pe zăpadă, făcut să reziste.

Bucurați-vă de frumusețea drumurilor de iarnă cu anvelopa de iarnă MICHELIN Alpin 6. Datorită kilometrajului remarcabil, vă puteți continua conducerea zilnică și excursiile montane fără a schimba anvelopele. MaxTouch Construction asigură distribuirea uniformă a presiunii în anvelope pentru a maximiza durata de viață a anvelopei pentru performanțe făcute să reziste în condiții grele de iarnă.

 
Michelin Alpin 6

Specificații

Marca Michelin
Tip

Anvelope de iarnă

Model ALPIN 6
Latime 185
Inaltime 65
Diametru R15
Indice sarcina 88
Indice viteza T

Proprietăți anvelopă

•  Dimensiunile anvelopei sunt 185/65 R15

•  Anvelopa se pretează sezonului rece (anvelopă de iarnă) și este destinată autoturismelor

•  Clasa de eficiență a consumului de carburant este C

•  Clasa de aderență pentru suprafețe umede a anvelopei este B

•  Indicele de zgomot al anvelopei este de 69 dB

•  Indicele de viteză T specifică faptul că anvelopa poate rula cu o viteză de 190 km/h în condiții de siguranță

•  Indicele de încărcare 88 reprezintă încărcarea maximă admisă - 560 kg pe roată

Informații utile anvelopă

Modelul Alpin 6 cu dimensiunile 185/65 R15 88T al producătorului Michelin este o anvelopă de iarnă, fiind omologată pentru utilizarea în sezonul rece. Datorită materialului moale, aceasta își menține proprietățile în condiții de umezeală și frig și asigură aderență pe drumuri acoperite cu zăpadă și gheață. Specialiștii recomandă schimbarea anvelopelor atunci când temperatura medie zilnică scade la valori de sub 7°C.

Noua Etichetă
Europeană

 • tabicon1
 • tabicon2
 • tabicon3

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 7 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1400 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 7 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

rating evaluare
C
B
411470
C1
MICHELIN
185/65 R15 88 T
69
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

nivel franare
2,6m
rating
C
B
411470
C1
MICHELIN
185/65 R15 88 T
69
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • zgomot nivel 1
  1 linie

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 2
  2 linii

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 3
  3 linii

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

rating
C
B
411470
C1
MICHELIN
185/65 R15 88 T
69
ABC
 • consum 1

  Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • consum 2

  Combustibil economisit

  34,5 L
 • consum 3

  Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg

Autobon susține condusul eficient

A conduce eficient înseamnă a avea conduce în condiții de siguranță rutieră sporită, având un consum economic de combustibil. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să luați în considerare câteva sfaturi:

•  Condusul ecologic - familiarizarea cu noțiuni de condus ecologic (precum utilizarea limitată a sistemelor auxiliare, planificarea traseului, pornirea motorului fără a-l accelera, etc) reduce semnificativ consumul de combustibil

•  Verificarea periodică a presiunii în anvelope - presiunea neuniformă crește consumul de combustibil și afectează capacitatea de frânare

•  Verificarea periodică a semnelor de uzură - uzură neuniformă crește consumul de combustibil și scurtează durata de viață a anvelopelor

•  Respectarea recomandărilor de întreținere ale vehiculului în conformitate cu specificațiile producătorului

•  Transportul regulat de obiecte neesențiale - greutatea suplimentară va crește consumul de combustibil

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
5 din 52 păreri
 • 5
  (45)
 • 4
  (4)
 • 3
  (2)
 • 2
  (1)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Evaluează acest produs:

Nota ta:

Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • atv
  Militaru Romica
  18 Apr 2024

  Nota 10

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: N/A N/A

  Profesionisti .

  Semnalează un abuz
 • atv
  Costel
  27 Ian 2024

  Dec.2023

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Renault N/A
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Mulțumesc pentru promptitudine și seriozitate. Nu mă așteptam să vină așa repede. Dot 2023. Calitate și preț bun.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Bogdan D
  25 Ian 2024

  Michelin ALPIN 6

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Audi A4 Allroad
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Sport

  DOt-ul 2023 si comportament foarte bun la drum

  Semnalează un abuz
 • atv
  Flaviu P.
  13 Dec 2023

  Michelin ALPIN 6

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Mercedes-Benz C-Class
  • Utilizare: In afara orasului
  • Tip Condus: Normal

  Sunt multumit atat de anvelope, cat si de Autobon, livrare in mai putin de 24 ore. Anvelopele au venit cu DOT 2023. MICHELIN si restul !

  Semnalează un abuz
 • atv
  Constantin
  5 Dec 2023

  Anvelope de iarna Alpin 6

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Renault Megane
  • Utilizare: In afara orasului
  • Tip Condus: Normal

  Tip Condus: Normal Anvelopele sunt premium. AUTOBON furnizori serioși ,operativi,produsele au fost livrate la timp și sunt conform specificație. Am cumpărat in trecut și o sa mai cumpar de la AUTOBON Mulțumesc pentru promptitudine și seriozitate

  Semnalează un abuz
 • Arata mai multe
 • livrare

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare

  Ridicare rapidă
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta

  Consultanță
  de calitate

 • garantie

  Garanție 3 ani