close
tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Anvelopă allseason Michelin

Crossclimate 2 195/65 R15 91H

453,99Lei
 
stoc În stoc, 4 bucăți
livrareLivrare în 4 zile
 • prdicon1
 • prdicon2
 • prdicon3
 • prdicon4
 • prdicon5
 • prdicon6
Set 4 anvelope
1815,96Lei
Michelin Guarantee Plus

La fiecare achiziție de patru anvelope MICHELIN pentru vehiculul dvs. de la Autobon, beneficiezi de programul Michelin GUARANTEE PLUS, care asigură înlocuirea completă unui număr de maximum două anvelope, pentru daune provocate în timpul aceluiași eveniment și care nu pot fi reparate.

Mecanism: Trebuie să vă înregistrați pe acest site https://ro.plus.michelin.eu în termen de cel mult 30 de zile de la data achiziției și să păstrați factura si/sau bonul fiscal și orice alte formulare pe care le-ați primit de la Autobon.

Programul se derulează pe o perioadă de 12 luni de la data achiziționării anvelopelor. Include toate anvelopele MICHELIN pentru autoturisme și vehicule 4X4 utilizate pe drumurile publice, echipate cu plăcuțe de inmatriculare din spațiul UE.

 

Michelin CrossClimate 2
 
 

Economisiți timp și bani cu aceeași anvelopă, pe tot parcursul anului.

Uitați de grija schimbării sezoniere a anvelopelor și investiți într-o anvelopă care asigură performanță pe tot parcursul anului - MICHELIN CROSSCLIMATE 2. 
Având calități sporite pe drumuri acoperite de zăpadă, această anvelopă certificată cu 3PMSF asiguă frânarea și tracțiunea pe carosabilul umed. Banda de rulare este realizată dintr-un compus termic adaptabil la variațiile de temperatură ale drumului. Tehnologia V-Ramp maximizează contactul cu carosabilul, asigurând o frânare performantă pe carosabilul umed datorită șanțurilor în forma de V concepute pentru scurgerea apei.   
 

Bazați-vă pe siguranță care durează în orice tip de vreme.

MICHELIN CROSSCLIMATE 2 este o anvelopă care permite conducerea pe tot parcursul anului în condiții de siguranță. Având o poziție de top în categoria anvelopelor allseason în ceea ce privește frânarea și tracțiunea, această dispune de tehnologii menite să îmbunătățească aderența pe zăpadă (P-edge) și să maximizeze aderența la carosabil (MaxTouch).

 
Michelin CrossClimate 2
 

Beneficiați de o eficiență sporită a combustibilului

Anvelopa MICHELIN CROSSCLIMATE 2 asigură un consum redus de combustibil, precum și o autonomie sporită a bateriei vehiculelor electrice cu ajutorul tehnologiei Cool Running Sidewall: un flanc lateral care garantează o îmbunătățire cu 10% a rezistenței la rulare față de modelul precedent.

 
Michelin CrossClimate 2

Specificații

Marca Michelin
Tip

Anvelope toate anotimpurile

Model CROSSCLIMATE 2
Latime 195
Inaltime 65
Diametru R15
Indice sarcina 91
Indice viteza H

Proprietăți anvelopă

•  Dimensiunile anvelopei sunt 195/65 R15

•  Anvelopa se pretează tuturor anotimpurilor, atât cald cât și rece (anvelopă allseason) și este destinată autoturismelor

•  Clasa de eficiență a consumului de carburant este C

•  Clasa de aderență pentru suprafețe umede a anvelopei este B

•  Indicele de zgomot al anvelopei este de 69 dB

•  Indicele de viteză H specifică faptul că anvelopa poate rula cu o viteză de 210 km/h în condiții de siguranță

•  Indicele de încărcare 91 reprezintă încărcarea maximă admisă - 615 kg pe roată

Informații utile anvelopă

Modelul Crossclimate 2 cu dimensiunile 195/65 R15 91H al producătorului Michelin este o anvelopă all season, fiind destinată utilizării pe parcursul întregului an. Soluția hibrid îmbină cele mai bune caracteristici ale modelelor de anvelope specifice pentru vară și iarnă oferind siguranță și control. Anvelopele all season sunt conforme cu legislația și sunt marcate cu toate simbolurile specifice.

Noua Etichetă
Europeană

 • tabicon1
 • tabicon2
 • tabicon3

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 7 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1400 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 7 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

rating evaluare
C
B
408385
C1
MICHELIN
195/65 R15 91 H
69
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

nivel franare
2,6m
rating
C
B
408385
C1
MICHELIN
195/65 R15 91 H
69
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • zgomot nivel 1
  1 linie

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 2
  2 linii

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 3
  3 linii

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

rating
C
B
408385
C1
MICHELIN
195/65 R15 91 H
69
ABC
 • consum 1

  Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • consum 2

  Combustibil economisit

  34,5 L
 • consum 3

  Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg

Autobon susține condusul eficient

A conduce eficient înseamnă a avea conduce în condiții de siguranță rutieră sporită, având un consum economic de combustibil. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să luați în considerare câteva sfaturi:

•  Condusul ecologic - familiarizarea cu noțiuni de condus ecologic (precum utilizarea limitată a sistemelor auxiliare, planificarea traseului, pornirea motorului fără a-l accelera, etc) reduce semnificativ consumul de combustibil

•  Verificarea periodică a presiunii în anvelope - presiunea neuniformă crește consumul de combustibil și afectează capacitatea de frânare

•  Verificarea periodică a semnelor de uzură - uzură neuniformă crește consumul de combustibil și scurtează durata de viață a anvelopelor

•  Respectarea recomandărilor de întreținere ale vehiculului în conformitate cu specificațiile producătorului

•  Transportul regulat de obiecte neesențiale - greutatea suplimentară va crește consumul de combustibil

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
5 din 42 păreri
 • 5
  (41)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Evaluează acest produs:

Nota ta:

Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • atv
  Ciprian
  20 Noi 2023

  Foarte bune

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: N/A N/A

  Deocamdată am rulat cu ele pe asfalt uscat și ud și se comportă foarte bine. Sper să-și facă treaba și când carosabilul va fi acoperit de zăpadă. Sunt mulțumit de ele.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Aronescu Mihai
  20 Noi 2023

  seriozitate in descriere si livrare

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: BMW X2
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Cauciucurile au fost exact ca in descrierea produsului, comunicarea cu personalul a fost usoara si au oferit toate detaliile cerute. Deocamdata se comporta bine, urmeaza sa vedem cum se comporta in conditii de iarna.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Adrian
  17 Noi 2023

  Excelente

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Nissan Qashqai
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Sunt anvelope de nota 10. Am echipat si a 2-a masina cu acest tip de anvelope. Nota 10 pentru echipa autobon care a raspuns profesional si rapid tuturor solicitarilor.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Florin
  15 Noi 2023

  Super OK

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Cupra Formentor
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Am avut pe VW Jetta - 2.0 TSI - 200CP, Crossclimate 1 , si am parcurs vara/iarna - 80.000km - am fost super multumit. Acestea, sunt Crossclimate 2 - au venit cu DOT 1823, am parcurs 1.000KM si pe umed se comporta excelent. Asteptam iarna, pentru a le testa pe zapada.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Mihail Tanasa
  1 Noi 2023

  Calitate premium si pret bun

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Renault Kadjar
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Am ajuns pe site-ul Autobon intr-o zi in care am facut pana si am constatat ca trebuie sa-mi schimb anvelopele.Fiind pe rezerva ingusta a trebuit sa iau o decizie foarte rapida asa ca am sunat la toate magazinele online si fizice care comercializeaza anvelope. Am ajuns la Autobon cand am vazut ca au cel mai bun pret la anvelopele pe care le doream - Michelin CrossClimate 2 All Season. Am sunat la Call Center si am vorbit cu cineva care mi-a spus ca au gasit cu DOT 2023 august in depozit. Mai mult , mi-au promis ca pleaca in aceeasi zi si ca le voi primi prin curier a doua zi. Asa a fost, am platit comanda dimineata, la 12.00 deja aveam confirmarea ca au plecat si awb-ul de la Fan Curier iar a doua zi le-am primit acasa. Recomand cu incredere

  Semnalează un abuz
 • Arata mai multe
 • livrare

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare

  Ridicare rapidă
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta

  Consultanță
  de calitate

 • garantie

  Garanție 3 ani