Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Te afli aici:
Te afli aici:

Anvelopă allseason Michelin

Crossclimate 2 205/50 R17 89V

960,00 Lei  
756,99Lei
-21%
4 anvelope
voucher
300 RON
În stoc, 8 bucăți
Livrare imediată
Set 4 anvelope
3027,96Lei

https://www.michelin.ro/auto/promotie

Michelin CrossClimate 2
 
 

Economisiți timp și bani cu aceeași anvelopă, pe tot parcursul anului.

Uitați de grija schimbării sezoniere a anvelopelor și investiți într-o anvelopă care asigură performanță pe tot parcursul anului - MICHELIN CROSSCLIMATE 2. 
Având calități sporite pe drumuri acoperite de zăpadă, această anvelopă certificată cu 3PMSF asiguă frânarea și tracțiunea pe carosabilul umed. Banda de rulare este realizată dintr-un compus termic adaptabil la variațiile de temperatură ale drumului. Tehnologia V-Ramp maximizează contactul cu carosabilul, asigurând o frânare performantă pe carosabilul umed datorită șanțurilor în forma de V concepute pentru scurgerea apei.   
 

Bazați-vă pe siguranță care durează în orice tip de vreme.

MICHELIN CROSSCLIMATE 2 este o anvelopă care permite conducerea pe tot parcursul anului în condiții de siguranță. Având o poziție de top în categoria anvelopelor allseason în ceea ce privește frânarea și tracțiunea, această dispune de tehnologii menite să îmbunătățească aderența pe zăpadă (P-edge) și să maximizeze aderența la carosabil (MaxTouch).

 
Michelin CrossClimate 2
 

Beneficiați de o eficiență sporită a combustibilului

Anvelopa MICHELIN CROSSCLIMATE 2 asigură un consum redus de combustibil, precum și o autonomie sporită a bateriei vehiculelor electrice cu ajutorul tehnologiei Cool Running Sidewall: un flanc lateral care garantează o îmbunătățire cu 10% a rezistenței la rulare față de modelul precedent.

 
Michelin CrossClimate 2

Specificații

Marca
Tip

Anvelope toate anotimpurile

Model CROSSCLIMATE 2
Latime 205
Inaltime 50
Diametru R17
Indice sarcina 89
Indice viteza V

Proprietăți anvelopă

•  Dimensiunile anvelopei sunt 205/50 R17

•  Anvelopa se pretează tuturor anotimpurilor, atât cald cât și rece (anvelopă allseason) și este destinată autoturismelor

•  Clasa de eficiență a consumului de carburant este C

•  Clasa de aderență pentru suprafețe umede a anvelopei este B

•  Indicele de zgomot al anvelopei este de 69 dB

•  Indicele de viteză V specifică faptul că anvelopa poate rula cu o viteză de 240 km/h în condiții de siguranță

•  Indicele de încărcare 89 reprezintă încărcarea maximă admisă - 580 kg pe roată

Informații utile anvelopă

Modelul Crossclimate 2 cu dimensiunile 205/50 R17 89V al producătorului Michelin este o anvelopă all season, fiind destinată utilizării pe parcursul întregului an. Soluția hibrid îmbină cele mai bune caracteristici ale modelelor de anvelope specifice pentru vară și iarnă oferind siguranță și control. Anvelopele all season sunt conforme cu legislația și sunt marcate cu toate simbolurile specifice.

Noua Etichetă
Europeană

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 5 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1000 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 5 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

C
B
411985
C1
MICHELIN
205/50 R17 89 V
69
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

2,6m
C
B
411985
C1
MICHELIN
205/50 R17 89 V
69
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • 1 linie neagra

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • 2 linii negre

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • 3 linii negre

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

C
B
411985
C1
MICHELIN
205/50 R17 89 V
69
ABC
 • Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • Combustibil economisit

  34,5 L
 • Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg

Autobon susține condusul eficient

A conduce eficient înseamnă a avea conduce în condiții de siguranță rutieră sporită, având un consum economic de combustibil. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să luați în considerare câteva sfaturi:

•  Condusul ecologic - familiarizarea cu noțiuni de condus ecologic (precum utilizarea limitată a sistemelor auxiliare, planificarea traseului, pornirea motorului fără a-l accelera, etc) reduce semnificativ consumul de combustibil

•  Verificarea periodică a presiunii în anvelope - presiunea neuniformă crește consumul de combustibil și afectează capacitatea de frânare

•  Verificarea periodică a semnelor de uzură - uzură neuniformă crește consumul de combustibil și scurtează durata de viață a anvelopelor

•  Respectarea recomandărilor de întreținere ale vehiculului în conformitate cu specificațiile producătorului

•  Transportul regulat de obiecte neesențiale - greutatea suplimentară va crește consumul de combustibil

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

5 (30 păreri)
 • 5
  (29)
 • 4
  (1)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Evaluează acest produs:

Nota ta:

Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • Radu
  25 Mai 2023

  Exact ce căutam

  • Automobil: Hyundai i30
  • Utilizare: Oras
  • Tip Condus: Normal

  Am decis după mulți ani să renunț la bătaia de cap cu schimbatul rotile iarna întrucât în București nu a mai nins semnificativ iar la munte nu merg în zone neasfaltate. După ce am citit teste și review-uri le-am ales pe acestea și sunt foarte mulțumit: foarte silențioase, în volan se simte mai moale rularea lor, media consumului de carburant în oraș s-a redus cam cu 3l și prin oraș cel puțin senzația de control e foarte mare.

  Semnalează un abuz
 • Ștefan Adrian
  29 Mar 2023

  Ducu

  • Automobil: Opel Astra
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Cei mai tari, Echipa autobon ! Mi_am luat 4 cauciucuri michelin, abea aștept sa le pun pe jantele noi sa vedem diferența. Am pe la mașină debica, am zis sa merg pe ceva premium.. O sa mai comand de la voi cu siguranță, seriozitate, rapiditate, tot ce ai nevoie. Eu le_am primit și sunt mulțumit de ele ,acum sa vedem cum se comporta și în timp, Va mulțumesc, o seară plăcută și vânzare cât de multa, Recomand autobon, frăților cumpărați de aici !!

  Semnalează un abuz
 • Mircea
  12 Ian 2023

  dnul

  • Automobil: N/A N/A

  Este al 5-lea set cumparat

  Semnalează un abuz
 • Adina
  16 Dec 2022

  Crossclimate 2

  • Automobil: Ford Focus
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Aderenta buna la franare pe carosabil umed. Zgomot redus. Inca nu le-am testat pe zapada,dar avand in vedere faptul ca pe cealalta masina am crossclimate si sunt extraordinare pe zapada,preconizez ca acestea fiind varianta imbunatatita vor fi la fel sau chiar mai bune. Comandate in decembrie cu Dot foarte bun( luna iulie). Fata de alte sit-uri de anvelope transparenta lor fata diferenta. Cu un simplu telefon poti afla absolut orice.

  Semnalează un abuz
 • Mihai
  25 Noi 2022

  Anvelope

  • Automobil: Skoda Octavia
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Sport

  Singurul minus și pe viitor nu mai faceți așa. Ambalați anvelopele nu le mai Trimiteți așa , a trebuit sa le curat și sa le spăl.

  Semnalează un abuz
 • Arata mai multe
 • Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • Ridicare rapidă
  din locații

 • Plată 100%
  securizată

 • Consultanță
  de calitate

 • Garanție 3 ani