close
tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Anvelopă de iarnă Michelin

Pilot Alpin 5 Suv 235/60 R18 107H

887,99Lei
 
stoc În stoc, 3 bucăți
livrareLivrare în 2 zile
 • prdicon1
 • prdicon1
 • prdicon2
 • prdicon3
 • prdicon4
 • prdicon5
 • prdicon6
Michelin Guarantee Plus

La fiecare achiziție de patru anvelope MICHELIN pentru vehiculul dvs. de la Autobon, beneficiezi de programul Michelin GUARANTEE PLUS, care asigură înlocuirea completă unui număr de maximum două anvelope, pentru daune provocate în timpul aceluiași eveniment și care nu pot fi reparate.

Mecanism: Trebuie să vă înregistrați pe acest site https://ro.plus.michelin.eu în termen de cel mult 30 de zile de la data achiziției și să păstrați factura si/sau bonul fiscal și orice alte formulare pe care le-ați primit de la Autobon.

Programul se derulează pe o perioadă de 12 luni de la data achiziționării anvelopelor. Include toate anvelopele MICHELIN pentru autoturisme și vehicule 4X4 utilizate pe drumurile publice, echipate cu plăcuțe de inmatriculare din spațiul UE.

Michelin Pilot Alpin 5
 
 

Control excelent și precizie de condus pe drumuri ude și în condiții de zăpadă.

Ieși la drum cu mașina ta de înaltă performanță și păstrează controlul toată iarna cu anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5. Conceput pentru o precizie excelentă a direcției și control al frânării în condiții de condus de iarnă, modelul său direcțional al benzii de rulare optimizează aderența pe drumuri ude și pe zăpadă. O canelură centrală pentru rezistență sporită la acvaplanare menține performanța ridicată și plăcerea de a conduce pe toate călătoriile dumneavoastră de iarnă.. 
Având calități sporite pe drumuri acoperite de zăpadă, această anvelopă certificată cu 3PMSF asiguă frânarea și tracțiunea pe carosabilul umed. Banda de rulare este realizată dintr-un compus termic adaptabil la variațiile de temperatură ale drumului. Tehnologia V-Ramp maximizează contactul cu carosabilul, asigurând o frânare performantă pe carosabilul umed datorită șanțurilor în forma de V concepute pentru scurgerea apei.   
 

Păstrați controlul și alegeți anvelopa de iarnă MICHELIN Pilot Alpin 5 pentru o conducere de precizie și o frânare excelentă iarna

Păstrați-vă mașina de înaltă performanță pe șosea iarna și alegeți MICHELIN Pilot Alpin 5 pentru aderență puternică pe zăpadă și drumuri ude și rezistență sporită la acvaplanare. Experimentați plăcerea de a conduce, controlul și precizia direcției de la o anvelopă în care puteți avea încredere în fiecare călătorie de iarnă.

 
Michelin Pilot Alpin 5
 

Păstrați controlul pe drum în timpul iernii cu anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5. Experimentați o precizie remarcabilă de condus și un nivel ridicat de performanță de frânare.

Păstrați controlul iarna și montați MICHELIN Pilot Alpin 5 pe mașina dvs. performantă. Modelul direcțional al benzii de rulare aderență pe drumuri ude și pe zăpadă, oferind o precizie excelentă de frânare și direcție și rezistență sporită la acvaplanare. Maximizați-vă plăcerea de a conduce pentru toate călătoriile de iarnă.

 
Michelin Pilot Alpin 5

Specificații

Marca Michelin
Tip

Anvelope de iarnă

Anvelope Ranforsat

Model PILOT ALPIN 5 SUV
Latime 235
Inaltime 60
Diametru R18
Indice sarcina 107
Indice viteza H

Proprietăți anvelopă

•  Dimensiunile anvelopei sunt 235/60 R18

•  Anvelopa se pretează sezonului rece (anvelopă de iarnă) și este destinată autoturismelor

•  Clasa de eficiență a consumului de carburant este C

•  Clasa de aderență pentru suprafețe umede a anvelopei este B

•  Indicele de zgomot al anvelopei este de 68 dB

•  Indicele de viteză H specifică faptul că anvelopa poate rula cu o viteză de 210 km/h în condiții de siguranță

•  Indicele de încărcare 107 reprezintă încărcarea maximă admisă - 975 kg pe roată

Informații utile anvelopă

Modelul Pilot Alpin 5 Suv cu dimensiunile 235/60 R18 107H al producătorului Michelin este o anvelopă de iarnă, fiind omologată pentru utilizarea în sezonul rece. Datorită materialului moale, aceasta își menține proprietățile în condiții de umezeală și frig și asigură aderență pe drumuri acoperite cu zăpadă și gheață. Specialiștii recomandă schimbarea anvelopelor atunci când temperatura medie zilnică scade la valori de sub 7°C.

Noua Etichetă
Europeană

 • tabicon1
 • tabicon2
 • tabicon3

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 7 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1400 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 7 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

rating evaluare
C
B
408843
C1
MICHELIN
235/60 R18 107 H XL
68
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

nivel franare
2,6m
rating
C
B
408843
C1
MICHELIN
235/60 R18 107 H XL
68
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • zgomot nivel 1
  1 linie

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 2
  2 linii

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 3
  3 linii

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

rating
C
B
408843
C1
MICHELIN
235/60 R18 107 H XL
68
ABC
 • consum 1

  Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • consum 2

  Combustibil economisit

  34,5 L
 • consum 3

  Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg

Autobon susține condusul eficient

A conduce eficient înseamnă a avea conduce în condiții de siguranță rutieră sporită, având un consum economic de combustibil. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să luați în considerare câteva sfaturi:

•  Condusul ecologic - familiarizarea cu noțiuni de condus ecologic (precum utilizarea limitată a sistemelor auxiliare, planificarea traseului, pornirea motorului fără a-l accelera, etc) reduce semnificativ consumul de combustibil

•  Verificarea periodică a presiunii în anvelope - presiunea neuniformă crește consumul de combustibil și afectează capacitatea de frânare

•  Verificarea periodică a semnelor de uzură - uzură neuniformă crește consumul de combustibil și scurtează durata de viață a anvelopelor

•  Respectarea recomandărilor de întreținere ale vehiculului în conformitate cu specificațiile producătorului

•  Transportul regulat de obiecte neesențiale - greutatea suplimentară va crește consumul de combustibil

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
5 din 11 păreri
 • 5
  (11)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Evaluează acest produs:

Nota ta:

Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • atv
  Raul
  25 Ian 2024

  Sunt ceea ce e nevoie pentru o mașină

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: BMW X3
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Am ales aceste anvelope deoarece eram obișnuit cu ele și nu m-au lăsat nicodată la greu.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Cristi
  13 Ian 2024

  Calitate excelenta

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Lexus RX
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Calitate superioara in comparatie cu restul firmelor care produc cauciucuri similare, sunt mai scumpe dar rezultatele se simt la volan. Recomand 100%

  Semnalează un abuz
 • atv
  Paula
  8 Ian 2024

  Excelent

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Hyundai Tucson
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Sunt niste roti excelente privind raportul calitate pret.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Bogdan
  18 Dec 2023

  Anvelope premium si servicii de calitate

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: BMW X5
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Anvelopele sunt foarte bune si respecta toate descrierile afișate pe site. Am optat si pentru serviciile de montaj ale celor de la autobon si pe-am montat in atelierul de pe centura Bucuresti. Programul si ordinea de intrare pe rampa au fost respectate, iar serviciile de care am beneficiat au fost de asemenea profesionale.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Vlad- Andrei Dima
  17 Noi 2022

  Foarte bune

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: DS DS 7 Crossback
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Sport

  Aderenta de top si pe uscat si pe drum umed sau inzapezit

  Semnalează un abuz
 • Arata mai multe
 • livrare

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare

  Ridicare rapidă
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta

  Consultanță
  de calitate

 • garantie

  Garanție 3 ani