close
tr1 tr2 tr3
Optiuni
Anotimp

Anvelopele Runflat permit rularea pe pana pe o distanta de maxim 100 km cu o viteza de 80 km/h. (Flancuri de tip: ZP, RunFlat, SSR, ROF, etc.)

Daca vehiculul dumneavoastra este echipat cu anvelope Extra Load, Reinforced, XL, REINF.

Anvelopă de iarnă Michelin

Pilot Alpin 5 Suv MO1 295/40 R20 110V

1697,99Lei
stoc În stoc, 4 bucăți
livrareLivrare imediată
 • prdicon1
 • prdicon2
 • prdicon3
 • prdicon4
 • prdicon5
 • prdicon6
Set 4 anvelope
6791,96Lei

Michelin Pilot Alpin 5
 
 

Control excelent și precizie de condus pe drumuri ude și în condiții de zăpadă.

Ieși la drum cu mașina ta de înaltă performanță și păstrează controlul toată iarna cu anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5. Conceput pentru o precizie excelentă a direcției și control al frânării în condiții de condus de iarnă, modelul său direcțional al benzii de rulare optimizează aderența pe drumuri ude și pe zăpadă. O canelură centrală pentru rezistență sporită la acvaplanare menține performanța ridicată și plăcerea de a conduce pe toate călătoriile dumneavoastră de iarnă.. 
Având calități sporite pe drumuri acoperite de zăpadă, această anvelopă certificată cu 3PMSF asiguă frânarea și tracțiunea pe carosabilul umed. Banda de rulare este realizată dintr-un compus termic adaptabil la variațiile de temperatură ale drumului. Tehnologia V-Ramp maximizează contactul cu carosabilul, asigurând o frânare performantă pe carosabilul umed datorită șanțurilor în forma de V concepute pentru scurgerea apei.   
 

Păstrați controlul și alegeți anvelopa de iarnă MICHELIN Pilot Alpin 5 pentru o conducere de precizie și o frânare excelentă iarna

Păstrați-vă mașina de înaltă performanță pe șosea iarna și alegeți MICHELIN Pilot Alpin 5 pentru aderență puternică pe zăpadă și drumuri ude și rezistență sporită la acvaplanare. Experimentați plăcerea de a conduce, controlul și precizia direcției de la o anvelopă în care puteți avea încredere în fiecare călătorie de iarnă.

 
Michelin Pilot Alpin 5
 

Păstrați controlul pe drum în timpul iernii cu anvelopa MICHELIN Pilot Alpin 5. Experimentați o precizie remarcabilă de condus și un nivel ridicat de performanță de frânare.

Păstrați controlul iarna și montați MICHELIN Pilot Alpin 5 pe mașina dvs. performantă. Modelul direcțional al benzii de rulare aderență pe drumuri ude și pe zăpadă, oferind o precizie excelentă de frânare și direcție și rezistență sporită la acvaplanare. Maximizați-vă plăcerea de a conduce pentru toate călătoriile de iarnă.

 
Michelin Pilot Alpin 5

Specificații

Marca Michelin
Tip

Anvelope de iarnă

Anvelope Ranforsat

Model PILOT ALPIN 5 SUV
Latime 295
Inaltime 40
Diametru R20
Indice sarcina 110
Indice viteza V

Proprietăți anvelopă

•  Dimensiunile anvelopei sunt 295/40 R20

•  Anvelopa se pretează sezonului rece (anvelopă de iarnă) și este destinată autoturismelor

•  Clasa de eficiență a consumului de carburant este C

•  Clasa de aderență pentru suprafețe umede a anvelopei este C

•  Indicele de zgomot al anvelopei este de 73 dB

•  Indicele de viteză V specifică faptul că anvelopa poate rula cu o viteză de 240 km/h în condiții de siguranță

•  Indicele de încărcare 110 reprezintă încărcarea maximă admisă - 1060 kg pe roată

Informații utile anvelopă

Modelul Pilot Alpin 5 Suv cu dimensiunile 295/40 R20 110V al producătorului Michelin este o anvelopă de iarnă, fiind omologată pentru utilizarea în sezonul rece. Datorită materialului moale, aceasta își menține proprietățile în condiții de umezeală și frig și asigură aderență pe drumuri acoperite cu zăpadă și gheață. Specialiștii recomandă schimbarea anvelopelor atunci când temperatura medie zilnică scade la valori de sub 7°C.

Noua Etichetă
Europeană

 • tabicon1
 • tabicon2
 • tabicon3

Normele de consum combustibil:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Eficienta anvelopei vs consumul de carburant:
Cum reduc anvelopele consumul de carburant?
Pe scurt, anvelopele eficiente din punctul de vedere al consumului de carburant necesită mai puţină energie pentru a rula. În ultimă instanţă, aceasta înseamnă un consum mai redus de carburant.
Cum se clasifică eficienţa consumului de carburant?
Eficienta consumului de carburant se clasifică de la A la E, pe o scală cu cod de culori.
• A (verde) = clasa cea mai ridicată de eficientă a consumului de carburant
• E (roşu) = clasa cea mai scăzută de eficientă a consumului de carburant
Ce înseamnă această clasificare
Diferenţa dintre clasa A şi clasa E ar putea însemna o reducere de până la 7,5% a consumului de carburant. În termeni reali, dacă alegeţi anvelope din clasa A în locul unor anvelope din clasa E, aţi putea economisi peste 6 litri de carburant la fiecare 1.000 km.*
La un preţ mediu al benzinei de 5 lei pe litru, aceasta înseamnă economii de peste 1000 de lei pe întreaga durată de viaţă a anvelopelor.*
Nu uitaţi, veţi reduce şi impactul asupra mediului!
*Pe baza unui consum mediu de 8 litri/100 km, un preţ al benzinei de 5 lei/litru şi o distanţă medie parcursă de anvelopă de 35.000 km. Consumul real de carburant şi economiile de cost pot varia, printre altele, în funcţie de presiunea anvelopei, greutatea vehiculului şi stilul de conducere

rating evaluare
C
C
408657
C1
MICHELIN
295/40 R20 110 V XL
73
ABC

Siguranta pe suprafete umede:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Performanta anvelopei pe carosabil umed:

Ce este aderenţa pe carosabilul umed?
"Aderenţa pe carosabilul umed" este capacitatea de a adera la drum în condiţii de umiditate. Clasificarea UE se concentrează pe un singur aspect al aderentei pe carosabil umed: performanţa de frânare pe carosabil umed a anvelopei.
Cum se evaluează aderenţa pe carosabil umed?
Aderenţa pe carosabil umed este clasificată de la A la E:
A = clasa maximă - E = clasa minimă
Ce înseamnă această clasificare
Într-o situaţie de urgenţă, câţiva metri înseamnă foarte mult. În cazul unui autoturism de pasageri care aplică forţa totală de frânare la 80 km/h, un set de anvelope de clasa A va opri autoturismul pe o distanţă cu până la 18 metri mai mică decât un set de anvelope din clasa F. *
Notă: În timpul deplasării, respectaţi întotdeauna distanţele de oprire recomandate.
* Când măsurătorile se execută conform metodelor de test specificate în Regulamentul CE 1222/2009. Distanţele de frânare pot varia în funcţie de condiţiile de deplasare şi de alţi factori de influenţă.
Valorile afişate pe etichetă au doar caracter ilustrativ. Valorile pentru o anumită anvelopă în functie de gamă/dimensiune pot varia.

nivel franare
2,6m
rating
C
C
408657
C1
MICHELIN
295/40 R20 110 V XL
73
ABC

Normele de zgomot ale anvelopei:

Explicaţia etichetei UE pentru anvelope
Sistemul UE de etichetare a anvelopelor oferă importante informaţii de siguranţă şi de mediu despre fiecare anvelopă. Aceasta vă permite să comparaţi anvelopele în funcţie de aderenta pe carosabil umed, eficienta consumului de carburant şi nivelul de zgomot.

Nivelul de zgomot produs pe carosabil:

O parte din zgomotul emis la trecerea unui vehicul provine de la anvelope. Alegerea unei anvelope dintr-o clasă performantă ca nivel de zgomot va reduce impactul deplasării autoturismului asupra mediului înconjurător.
Ce măsoară clasificarea UE a nivelului de zgomot?
Clasificarea UE măsoară emisiile de zgomote externe ale anvelopei, exprimate în decibeli.
Deoarece multe persoane nu cunosc valorile în decibeli, se afişează imaginea unui difuzor cu unde negre, pentru a semnifica zgomotul produs de anvelopa respectivă. Cu cât numărul de unde este mai mare, cu atât anvelopa este mai zgomotoasă.
• 1 undă neagră: Silenţioasă (cu cel putin 3 dB sub limita europeană)
• 2 unde negre: Moderată (între limita europeană şi 3 dB sub aceasta)
• 3 unde negre: Zgomotoasă (peste limita europeană)

Ce înseamnă această clasificare?
Nivelurile în decibeli sunt măsurate pe o scară logaritmică. Acest lucru înseamnă că o creştere cu doar câţiva decibeli reprezintă o diferenţă uriaşă între nivelurile de zgomot. De fapt, o diferenţă de 3dB dublează zgomotul extern produs de anvelope.
Gândiţi-vă la miile de autovehicule care circulă zilnic pe drumurile noastre. Dacă am alege cu toţii anvelope cu clase de zgomot mai reduse, imaginaţi-vă cât de liniştite ar fi oraşele noastre.

 • zgomot nivel 1
  1 linie neagra

  3 db sub limita

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 2
  2 linii negre

  se afla in limitele

  EC reg. 661/2009

 • zgomot nivel 3
  3 linii negre

  este in limitele

  EC dir. 2001/43

rating
C
C
408657
C1
MICHELIN
295/40 R20 110 V XL
73
ABC
 • consum 1

  Poate reduce consumul cu

  3,56%
 • consum 2

  Combustibil economisit

  34,5 L
 • consum 3

  Poate reduce emisiile de CO2 cu

  105,7 Kg

Autobon susține condusul eficient

A conduce eficient înseamnă a avea conduce în condiții de siguranță rutieră sporită, având un consum economic de combustibil. Pentru a îmbunătăți rezultatul, este necesar să luați în considerare câteva sfaturi:

•  Condusul ecologic - familiarizarea cu noțiuni de condus ecologic (precum utilizarea limitată a sistemelor auxiliare, planificarea traseului, pornirea motorului fără a-l accelera, etc) reduce semnificativ consumul de combustibil

•  Verificarea periodică a presiunii în anvelope - presiunea neuniformă crește consumul de combustibil și afectează capacitatea de frânare

•  Verificarea periodică a semnelor de uzură - uzură neuniformă crește consumul de combustibil și scurtează durata de viață a anvelopelor

•  Respectarea recomandărilor de întreținere ale vehiculului în conformitate cu specificațiile producătorului

•  Transportul regulat de obiecte neesențiale - greutatea suplimentară va crește consumul de combustibil

Anvelope similare

Părerea cumpărătorilor

 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
 • star_s_big
5 (7 păreri)
 • 5
  (7)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Ai utilizat aceste anvelope?

Evaluează acest produs:

Nota ta:

Cu ajutorul tau, alti utilizatori pot gasi produsul pe care si-l doresc si care corespunde necesitatilor lor! Si firmele producatoare asteapta feedback-ul tau pentru ca astfel poti influenta dezvoltarea unor noi produse si servicii.

Prin publicarea parerii tale aici,
esti de acord cu termenii si conditiile site-ului
 • atv
  Vlad- Andrei Dima
  17 Noi 2022

  Foarte bune

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: DS DS 7 Crossback
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Sport

  Aderenta de top si pe uscat si pe drum umed sau inzapezit

  Semnalează un abuz
 • atv
  Morariu Adrian
  10 Noi 2022

  Dl.

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Mazda CX-5
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Super servicii, comunicare buna, livrare rapida, anvelope de calitate.

  Semnalează un abuz
 • atv
  Aurora
  20 Oct 2022

  Michelin Alpin 5Suv

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: Volvo XC60
  • Utilizare: Oras
  • Tip Condus: Normal

  Excelente, silențioase, foarte promți cei de la autobon

  Semnalează un abuz
 • atv
  Anca
  30 Noi 2021

  BEST!!!

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: HYUNDAI Santa Fe III 4WD
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  achizitie 13.11.2021 DOT 4121!!! puncte bonus vaucher 300lei emag!!! de vis!!!, comuincare rapida, transfer rapid, calitate produse!!! best!!!

  Semnalează un abuz
 • atv
  Camelia Farcas
  21 Oct 2021

  Super

  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • star_s_big
  • Automobil: MERCEDES CLS 450 4Matic
  • Utilizare: Mixt
  • Tip Condus: Normal

  Sunt foarte mulțumită de achiziția făcută. Ceea ce m-a surprins foarte mult, a fost nivelul redus de zgomot. Sunt mai silențioase decât anvelopele de vara pe care le aveam. Masina merge super bine cu ele și d’abia aștept sa cina iarna sa le încerc și pe zăpada! De asemenea, serviciile Autobon au fost impecabile! Mulțumesc!

  Semnalează un abuz
 • Arata mai multe
 • livrare in 24/48 ore

  Livrare în mai puțin
  de 24/48 ore

 • ridicare rapida

  Ridicare rapidă
  din locații

 • plata securizata

  Plată 100%
  securizată

 • consultanta de calitate

  Consultanță
  de calitate

 • garantie 3 ani

  Garanție 3 ani